برای عیادت بیمار چه گلی ببریم؟

گل عبادت بیمار

برای عیادت بیمار چه گلی ببریم؟

همیشه به افرادی که دوستشان داریم می‌گوییم «مثل گل باشی اما عمرت مثل گل نباشه» اما اگر آنها بیمار باشند و بخواهید برای عیادت بیمار بروید چه؟
وقتی حرف از عیادت بیمار وسط می‌آید شما یاد چه چیزهایی می‌افتید ؟
چقدر عزیزان و دوستانم را دوست دارم؟
آداب عیادت بیمار چه ها هستند؟
در بیمارستان برای عیادت بیمار بروم یا خانه ؟
برای عیادت بیمار چی ببرم؟
گل مناسب برای عیادت بیمار چیست؟
آیا شده است هنگام عیادت بیمار فکرتان کمی به هم بریزد؟ یا حس کنید خیلی مایل به این کار نیستید؟ حتی اگر به این افکار هم پاسخ بدهید گاهی اوقات بعد از عیادت حال خوبی ندارید. این به چه علت است؟ چه چیزی جا افتاده است؟ شما هزینه کرده‌اید؛ از زمان و جیب خود برای عیادت از یک بیمار. اما اکنون از اقدام خود رضایت ندارید.

در این مقاله همراه شما هستیم تا کمی بیشتر درباره آداب عیادت از یک بیمار یاد بگیریم. با هم یاد می‌گیریم در عیادت بیمار چه چیزهایی بگوییم و چه چیزهایی نگوییم یا چطور مطمئن شویم چه زمانی برای عیادت بیمار مناسب است. برای شما نوشته‌ایم چه چیزهایی برای عیادت بیمار مناسب هستند. می‌خوانیم که هنگام عیادت، رعایت چند نمونه از آداب عیادت بیمار می‌تواند حال روحی بیمار را از این رو به آن رو کند و این ما هستیم که هنگام عیادت بیمار می توانیم حال خوب به بیمار هدیه بدهیم.
ابتدا به آداب عیادت از بیمار به طور خلاصه می پردازیم.

چه زمانی برای عیادت مریض در روز مناسب است؟

اگر می‌خواهید به عیادت بیمار بروید حواستان به زمانی که برای عیادت انتخاب می‌کنید باشد. نیمه‌های ظهر یا صبح زود یا آخر شب زمان مناسبی برای عیادت بیمار نیست. میانه روز را انتخاب کنید. زمانی که بیمار از خواب بیدار شده، قدری در روز مشغول بوده است، چرت نیم روزی‌اش را زده است و اکنون خسته از شرایط بیماری منتظر است تا روز تمام شود. حضور شما در آن موقع مثل هدیه می‌ماند. البته این منوط به این شرط است که برای عیادت بیمار در بیمارستان نرفته باشید و بیمار در خانه باشد؛ که در این صورت آزادی عمل برای انتخاب زمان مناسب عیادت بیمار از شما گرفته می شود. اقدام دیگر این است که قبل از مراجعه برای عیادت بیمار از او یا همراهان او درباره زمان مناسب سوال کنید تا مزاحم استراحت یا برنامه درمانی آنها نباشید. همینطور این امکان وجود دارد که افراد دیگری برای عیادت بیمار آمده باشند و در این صورت شلوغی و سر و صدا، مزاحم آرامش خاطر او خواهد بود.

نکته مهم آخر در انتخاب زمان مناسب عیادت بیمار، مدیریت آن است. هنگام عیادت بیمار، درست است که حضور طولانی شما به علت علاقه شما به عزیز بیمارتان است اما ممکن است باعث اذیت ایشان شود. گاها افراد بیمار شرایط مناسب برای نشستن طولانی مدت ندارند. بعضی بیماران توانایی نشستن ندارند و دراز کشیدن جلوی دیگران معذبشان می کند. زمانیکه شما برای عیادت بیمار رفته اید احتمال دارد زمان استفاده دارو یا درمان بیمار سر برسد و او دوست نداشته باشد این کار را در حضور دیگران انجام دهد. پس زمان حضور خود در هنگام عیادت بیمار را مدیریت کنید و موجب آسایش و راحتی عزیزتان بیشتر فراهم سازید.

گل عیادت بیمار

خرید گل برای عیادت بیمار

چگونه با رعایت چند نمونه از آداب عیادت بیمار، خودم احساس بهتری داشته باشم؟

برخی افراد هنگام عیادت بیمار با خودشان می گویند: “پس از عیادت از بیمار به استحمام خواهم پرداخت و آلودگی‌های احتمالی را از خود می زدایم”. همین مدل ذهنی باعث می شود این افراد هنگام عیادت بیمار لباس زیبا و تمیز به تن نکنند و حتی بدن خود را از بوی بد ناشی از کار روزانه رها نکنند. این افراد فکر می‌کنند صرفا حضورشان باعث مسرت بیمار هنگام عیادت است. بله این درست است اما کافی نیست.

هنگام عیادت بیمار به حمام بروید. لباس مرتب، تمیز و زیبا و با رنگ‌های شاد بپوشید. از بوهای خوش و ملایم استفاده کنید. به یاد داشته باشید لبخند شما زیبنده‌ترین لباس بدن شما است. زمان عیادت بیمار، شما به خاطر او لباس مرتب و تمیز و با رنگ‌های شاد می‌پوشید؛ این کار به بیمار حس ارزشمندی می‌دهد و قوای بیشتری برای ادامه دوران نقاهت به او خواهد داد.
اجازه دهید فردی که برای عیادت از او می روید بفهمد شما او را دوست دارید و برایتان مهم است. نکته دیگری که در عیادت بیمار خیلی مهم است زمانی است که آن را با او سپری می‌کنید. وقتی برای عیادت بیماری می‌روید حتی اگر صحبت مشترکی بین شما و بیمار نیست به تماشای تلویزیون ننشینید یا پیام‌های نخوانده خود را در صفحات مجازی دنبال نکنید. در عیادت بیمار با او همراه باشید، گپ بزنید و لبخند به لب داشته باشید.

وقتی به ملاقات یا عیادت بیمار رفتید با او دست بدهید و او را در آغوش بگیرید. طوری با بیمار رفتار نکنید که او ناقل بیماری خاص و مسری است. این رفتار هنگام عیادت بیمار، حس جداشدن او از جامعه را برایش تداعی می‌کند.
هنگام عیادت بیمار سرزده داخل اتاق بیمار نشوید و قبل از ورود اجازه بگیرید. شاید بیمار در حال مرتب کردن خود یا رختخوابش باشد و با این اقدام شما احساس شرمندگی و خجالت بکند.
با رعایت چند نمونه از این آداب هنگام عیادت بیمار، اولین نفری را که دوست داشته‌اید و برای او اهمیت قائل بودید «خودتان» است و این یکی از فواید عیادت بیمار برای انسان است.

با گفتن چه جملاتی در عیادت بیمار او را ناراحت می‌کنیم؟

لابد از خودتان می‌پرسید کیفیت چگونگی جملات برای عیادت بیمار چطور تاثیرگذار است. آنچه می‌گوییم و آنچه نمی‌گوییم یکی از تعیین‌کننده‌ترین چیزهایی است که در عیادت بیمار بر فکر و ذهن بیمار تاثیر می‌گذارد.
حتما دیده‌اید عده‌ای هنگام عیادت بیمار صدایی محزون دارند و لحن گفت و گوهایشان غم‌آلود است. آیا شما هم همینطور هستید؟ درست است که شما از دیدن عزیز خود در آن شرایط دردناک ناراحت هستید اما احوالپرسی با این حالت فقط او را ناراحت‌تر می کند و روزها و خاطرات منفی را برایش تداعی می کند.

وقتی به عیادت بیمار می‌روید شاد و سرحال باشید. از چیزهای خوب حرف بزنید و حرف‌های با بار منفی را کنار بگذارید. صحبت درباره سیاست‌های حاکم بر جامعه، گرانی و تورم، هزینه‌های درمان، انتقادهای وارد بر جامعه پزشکی و موارد مشابه را پیش نکشید. هنگام عیادت بیمار از سرزنش او برای انجام اقدامات اشتباهی که در گذشته انجام داده است بپرهیزید.
در عیادت بیمار صحبت کردن درباره سختی بیماری و تحمل دردها کار آسانی نیست و نیاز به نوعی از ظرافت در سخن دارد که باعث ناراحتی بیمار نشود. انتخاب جملات برای عیادت بیمار بسیار مهم است. با صدای بلند صحبت کردن و شوخی‌های نابه‌جا نه فقط شخص بیمار که همراهان و سایر حاضرین را نیز اذیت می کند.

یکی از رفتارهایی که بین ما ایرانیان هنگام عیادت بیمار شایع است نظر دادن درباره بیماری، روش درمان، داروهای تجویزشده و طرح درمان پزشک است. همینطور اظهارنظر بدون اجازه درباره نحوه مراقبت از بیمار، غذایی که می‌خورد، لباسی که می‌پوشد و سایر موارد نیز از نمونه رفتارهای اشتباه در عیادت بیمار هستند. حتی اگر می‌خواهید در این راه کمکی به بیمار و همراهان او بکنید انتخاب درست کلمات و لحن مناسب فراموشتان نشود.
در انتهای این مطلب کاربرد و تاثیر جملات زیبا در مورد عیادت بیمار را فراموش نکنید. در پایان زمان عیادت بیمار برای او از جهان هستی و خداوند بزرگ سلامتی و شادی بخواهید و امواج مثبت و شاد را به سمت او بفرستید.

هدیه مناسب برای عیادت بیمار چیست؟

آخرین نکته در آداب و تعارفات عیادت بیمار چیزی است که به عنوان هدیه برای او می‌بریم. به یاد داشته باشید اولین چیزی که شما برای عیادت می‌برید خودتان است. شما از وجود و انرژی خودتان بهره می‌گذارید و این مهمترین چیزی است که در هنگام ملاقات و عیادت بیمار با خود به همراه دارید. اینکه شما حال بد بیمار را هنگام عیادت درک می‌کنید حضور شما را معنادارتر می کنید. از او و همراهانش توقع بیهوده ندارید و مراقب کودکانتان هنگام عیادت بیمار هستید.
برای بیماری که به عیادت او می روید هدیه تهیه کنید. این هدیه هرچیزی می‌تواند باشد.

قبل از انتخاب هدیه مناسب برای عیادت بیمارتان این چند سوال را پاسخ بدهید:
هنگام عیادت بیمار چقدر می‌خواهید هزینه کنید؟
شما چه نسبتی با او دارید؟
او در چه سن یا شرایط اجتماعی قرار دارد؟
علاقه‌مندی‌های بیماری که به عیادت‌اش می روید چه چیزهایی است؟
چه هنگامی از سال یا روز به عیادت بیمار می روید؟
با پاسخ به این سوالها می‌توانید هدیه‌ای که برای عیادت بیمار تهیه می کنید مخصوص خود شما و او باشد. این توجه شما را به بیمار می رساند و اینکه صرفا برای اینکه کاری انجام داده باشید به عیادت او نرفته اید. همیشه بدانید ارزش هدیه‌ای که تهیه می‌کنید به مبلغی که هزینه می‌کنید نیست بلکه به محبتی است که خودتان در آن نهادینه کرده‌اید.

ما برای شما چند پیشنهاد داریم.
اولین و ساده‌ترین هدیه برای عیادت بیمار خرید میوه و کمپوت و آبمیوه است که به علت فراگیر بودن از آن می‌گذریم. اما می‌توانید از خلاقیت خود استفاده کنید. به عنوان مثال میوه‌ها را به جای کیسه در سبد بگذارید و سبد میوه برای عیادت بیمار به همراه داشته باشید. یا اینکه به تناسب بیماری فرد میوه مناسب تازه تهیه کنید. به عنوان مثال میوه آناناس به بهبود زخم‌ها در افرادی که جراحی باز انجام داده اند کمک می‌کند.

گل عیادت بیمار

عیادت بیمار

خرید گل برای عیادت بیمار

انتخاب دوم می تواند خرید گل برای عیادت بیمار باشد. در تاثیر گل و گیاه بر بهبود شرایط روحی بیمار هیچ شکی نیست؛ چه بسا خودتان بارها میزان موثر بودن گل را بر حال خوب خودتان دیده اید. حضور گل در فضای بیمارستان یا اتاقی که بیمار در آن بستری شده است بسیار روح‌بخش است و فضا را تلطیف می کند. احتمالا از خود می پرسید: “برای عیادت مریض چه گلی ببریم؟”
در ادامه برای شما اندکی راهنمایی قرار می‌دهیم تا انتخاب بهتر و درستی در عیادت بیمار برای خرید گل داشته باشید.
اگر دنبال انتخاب دسته گل مناسب برای عیادت بیمار در بیمارستان هستید بهتر است چند نکته را رعایت فرمایید. اول درباره قوانین بیمارستان در عیادت از بیمار پرس و جو کرده و با یک تلفن ساده از آن آگاه شوید. در بیمارستان به علت نظافت روزانه لازم است دسته گلی برای عیادت بیمار تهیه کنید که ایجاد آلودگی در اتاق نکند. دسته گل‌هایی که گل‌های خیلی ریز و ریزان دارند برای عیادت بیمار در بیمارستان مناسب نمی باشند. هنگام خرید دسته گل یا سبد گل برای عیادت از بیمار در بیمارستان به ایستایی دسته گل یا سبد گل روی سطوح دقت کنید. میزهایی که در اتاق‌های ملاقات در بیمارستان قرار داده می‌شوند کوچک هستند و فضای کافی برای قرار دادن تعداد زیادی از وسایل را ندارند. دسته گل بیمارستان نباید خیلی بزرگ و جاگیر باشد و احتمال سقوط مداوم آن از روی میزها کم باشد. همینطور هنگام خرید دسته گل برای بیمارستان بررسی کنید گلهای شما بیمار نباشند و حشرات یا قارچ روی آنها نباشد‌. اعمال این نکات در بهینه‌سازی قیمت دسته گل برای عیادت بسیار مناسب است.

دسته گل مناسب برای عیادت بیمار

نکته دیگر در هنگام خرید دسته گل مناسب برای عیادت بیمار مبحث حساسیت و بو و فصلی است که در آن گل تهیه می‌کنید. دقت کنید که فصل بهار فصلی است حساسیت زا. گل‌هایی مثل اورینتال گرچه از بوی خوبی برخوردار هستند اما به علت گرده‌ای که روی پرچم خود دارند باعث ایجاد حساسیت می‌شوند. به خصوص اگر برای عیادت از بیماری می روید که به دلیل مشکلات تنفسی بستری شده است آگاه باشید این موضوع می‌تواند باعث ناراحتی و اذیت آنها شود. گل‌هایی مثل آنتوریوم مناسب دسته گل بیمارستان برای عیادت بیمار هستند. این گلها پرچمشان گرده‌ریزانی ندارد و یا داخل گلبرگ‌ها است و احتمال پخش شدن در هوا ندارد.

رنگ گل‌ برای دسته گل عیادت

رنگ گل‌هایی که برای دسته گل عیادت از بیمار انتخاب می‌کنید هم تاثیر بر حال روحی بیمار شما دارد. رنگ‌هایی مثل سفید، صورتی و بنفش که در گل‌های مریم، داوودی مینیاتوری و لیسینتوس دیده می شود نمایشگر آرامش، صلح و محبت هستند. این رنگ‌ها بیشتر مناسب دسته گل برای زایمان هستند. مادران تازه فارغ شده و بانوان به رنگهای روشن و آرام‌بخش در مواقع سختی علاقه‌مند هستند. رنگ‌هایی مثل زرد و نارنجی و قرمز نمایانگر نشاط و سرزندگی و انرژی هستند. انواع گل‌های ژربرا، رز هلندی و ایرانی، و آنتوریوم گل‌هایی هستند با تنوع رنگی زیاد و مناسب برای دسته گل عیادت از بیمار در بیمارستان.

نکته آخر در انتخاب گل مناسب برای عیادت از بیمار خرید گلدان است. اگر بیمار شما از بیمارستان مرخص شده و به خانه خود رفته است می‌توانید برای او گلدان‌های زینتی زیبا و البته سالم و بدون آفت و حشرات تهیه کنید. آنها می‎توانند همزمان با مراقبت از خود از گلدان خود مراقبت کنند. بسیاری از گیاهان و گل‌های خانگی تاثیرهای محیطی قابل مشاهده‌ای دارند که مناسب برای فضای آپارتمان‌های امروزی است. مثل گلدان سانسوریا، سرخس و پاپیتال که تصفیه‌کننده هوا هستند و آلودگی‌های محیطی را از بین می‌برند. همینطور شاخه‌های بامبو که در شستشوی روانی و ذهنی فضا موثر هستند.

هدیه مناسب عیادت بیمار

انتخاب بعدی در انتخاب هدیه مناسب عیادت بیمار می‌تواند وسیله‌ای شخصی برای فرد بیمار باشد. بزرگسالانی که علاقه‌مند به مطالعه هستند پذیرای کتاب هستند. مخصوصا اگر دوران نقاهت طولانی داشته باشند. البته اگر بیمار مورد نظرتان را از قبل بشناسید احتمال دارد بدانید چه کتابی برای عیادت از او ببرید؛ با این حال برای اینکه بدانید چه کتابی تهیه کنید می‌توانید با او تماس بگیرید یا با پست یا پیک بعد از ملاقات برای او بفرستید. این کتاب برای کودکان می‌تواند تبدیل به کتاب کودک، بازی‌های ساده مناسب بیمارستان یا بادکنک باشد. برای کودکان تحمل فضای بیمارستان یا سختی‌های زمان بیماری دشوار تر از بزرگسالان است. کودکان صبر را نیاموخته‌اند و نیاز دارند با ملایمت و خلاقیت بیشتری در دوران بیماری با آنها برخورد شود.

هنگام عیادت بیمار یک پیشنهاد دیگر برای بزرگترها یا کسانی که بیشتر دوستشان دارید و کسانی که مدت طولانی لازم است در بیمارستان یا خانه اقامت داشته باشند نیز مطرح است. تهیه یک بسته مراقبتی برای بیمار. جعبه ای تدارک ببینید و در آن مجموعه‌ای از خرده وسایل‌هایی که می‌تواند آسایش بیشتری برای بیمار بستری شده فراهم بیاورد قرار دهید. این وسایل می‌تواند شامل کرم مرطوب‌کننده دست و صورت، یک اسپری خوشبوکننده بدن کوچک، مجله‌ای سرگرم‌کننده، یک دفترچه و خودکار، یک لیوان شخصی و تعدادی دمنوش کیسه‌ای یا هر چیز دیگری که گذر زمان را برای فرد بیمار در دوران نقاهت راحت کند باشد. ما این جعبه را سبد عیادت بیمار می‌نامیم.

در مقاله عیادت از بیمار چه گفتیم؟

از جایگاه عیادت بیمار در فرهنگ کشورمان شروع کردیم. گفتیم عیادت بیمار چطور می‌تواند حال خود را با عیادت بیمار دگرگون کند. چند نمونه از آداب عیادت بیمار را برایتان بازگو کردیم. اینکه چه زمان‌هایی برای عیادت بیمار خوب و چه زمان‌هایی نامناسب است و اینکه چطور این زمان خوب را بشناسیم. از گفتنی‌ها و نگفتنی‌ها در عیادت بیمار حرف زدیم و تاثیر جملات و کلماتمان بر فکر و ذهن بیمار. و در آخر از ویژگی های دسته گل مناسب برای عیادت بیمار صحبت کردیم و اینکه چه چیزهای دیگری می‌توانیم برای عیادت مریض ببریم.

اشتراک گذاری پست

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *