همه چیز درباره گل داوودی
گل داوودی عضو خانواده کمپوزیتای است که در زبان انگلیسی به نام “Chrysanthemum” و در طیف گسترده ای از رنگ ها ، شکل ها و اندازههای درخشان موجود است. برای اولین بار که بیش از 6 قرن پیش در چین کشت شد، این نوع گلِ مروارید در ابتدا به عنوان گیاه پرورش یافت. رنگ گلبرگهای گل داوودی از سفید خیره کننده گرفته تا برنز زیبا متغیر است و از جمله گیاهان دارای برگهای کامل و سبز تیره برجسته به شمار می آید.
گلهای گل داوودی به نظر می رسد که تعداد زیادی گلبرگ دارند ، اما هر گلبرگ منفرد در واقع یک گل کوچک است. دو نوع گلچه مختلف وجود دارد: گل پرتوی و دیسک. گل های پرتوی بخشی از گل هستند که ما به طور سنتی به عنوان گلبرگ میبینیم ، در حالی که گل دیسک دکمه های مرکزی را شامل می شود. به این مجموعه در نهایت شکوفهی مادر گفته می شود.
مراقبت از گل داوودی
مادرها (شکوفه ها) معمولاً از آن دسته گیاهانی محسوب می شوند که نیاز چندان زیادی به مراقبت های ویژه ندارند. برای نگهداری از گلهای داوودی کافی است تکنیک های اساسی و پایهی باغبانی و آبیاری گل و گیاه را یاد بگیرید. فقط با کمی مراقبت ویژه از این گل ، باغ شما پر از شکوفه های زیبا خواهد بود.
بیماریهای گل داوودی
گل داوودی و مادرها نیازمند محیطی هستند که دارای آفتاب کامل و خاک حاصلخیز و خوب زهکشی شده باشند. آنها به آب منظم احتیاج دارند زیرا ریشه آنها بسیار کم عمق است.خشکسالی باعث می شود تنها چوب و پایهی این گل رشد داشته باشد. از طرف دیگر آب بیش از حد باعث زرد شدن برگ ها می شود که در اینصورت سیاه و ریخته می شوند. اگرچه لیست بیماری هایی که ممکن است به این گل حمله کنند طولانی است ، اما مادران نسبتاً عاری از دردسر هستند.
آنها نور کامل خورشید را در طول فصل رشد ترجیح می دهند. کمبود نور آفتاب باعث می شود گیاه ضعیف تری تولید شود که کمتر گل تولید می کند. با این حال ، اگر آنها پس از رشد جوانه های گل به یک مکان سایه دار منتقل شوند ، دوام بیشتری خواهد داشت.
برخی از بیماریهایی که میتوانند روی آنها تأثیر بگذارند عبارتند از: برگ برگ شدن، کپک پودری و بیماری های ویروسی مانند بیماری موزائیک.
فراموش نکنید از قرار دادن این گل در مکانهای بیش از حد سایه زا که باعث می شود رطوبت روی برگ ها باقی نماند ، جلوگیری کنید و زیستگاه بیماری ها را فراهم نکنید. آفات داوودی می تواند شامل شتهها ، کاترپیلارها ، برگ گیاهان و کنه های عنکبوتی باشد.
رنگ های گل
این گل ها با سایه هایی از سفید، زرد، نارنجی، بنفش یا قرمز و همچنین گل های دوقلو در طیف وسیعی از رنگ ها شکوفا می شوند.
دوام و عمر گل داوودی
اکثر گل های موجود در بازار معمولا 1 ساله هستند اما انواع مختلف دیگری از این گل وجود دارد که حتی می توانند سال ها شکوفه داده و سرسبز باشند. این گل در فصل پاییز شروع به رشد می کند ولی برخی دیگر از گل های داوودی وجود دارد که بهترین زمان رشد آن ها در فصل زمستان است و ترجیحا توصیه می شود در مکان های سردسیر کشت شوند.
عکس انواع گل داوودی
این گل ها دارای تنوع بسیاری در رنگ و شکل هستند که در زیر مهم ترین و معروف ترین آن ها را به همراه عکس هر یک معرفی میکنیم.
گل داوودی زرد
داوودی سفید
گل داوودی بنفش
گل داوودی قرمز
عکس گل داوودی مینیاتوری
گل داوودی کریستالی
گل داوودی نماد چیست؟
شکوفه ی زرد این گل، نشانگر عشق یا غم غفلت است. گل داوودی سفید نمادی از وفاداری و عشق فداکار است. به طور کلی اعتقاد بر این است که گل های داوودی نشان دهنده خوشبختی ، عشق ، دوام و شادی هستند.
قیمت گل داوودی
همانطور که در بالاتر توضیح دادیم این گل ها دارای رنگ های متفاوت و متنوعی هستند لذا به نرخ های متفاوتی در بازار به علاقمندان به گل های داوودی ارائه می شود.
گل های داوودی در بازار ایران معمولا قیمتی بین 2 هزار تومان الی 10 هزار تومان دارند اما برای دریافت قیمت گل داوودی و انواع محصولات آن، مانند دسته گل، سبد گل، باکس گل و… می توانید به سایت اینترنت گل مراجعه کرده و با ما تماس بگیرید.
معمولا قیمت گل های داوودی مینیاتوری از سایر انواع این گل قیمت بالاتری دارد.
آموزش قلمه زدن گل داوودی
- یک سینی یا گلدان کاشت را با پرلیت پر کنید. پرلیت را آب کنید و بگذارید تا آب آن تخلیه شود تا زمانی که آماده کاشت برش شود.
- با قرار دادن ساقه با نوک انگشتان ، یک ساقه 4 تا 6 اینچی را از گل داوودی سالم و بالغ جدا کنید. از طرف دیگر می توانید ساقه را با قیچی یا هرس باغچه جدا کنید. مطمئن شوید که برش حداقل چهار برگ یا گره برگ دارد (برجستگی های کوچکی که برگ از ساقه بیرون می آید).
توجه: برش را در صبح انجام دهید در زمانی که به گیاه آبرسانی شده است. - پایین ساقه را حدود 1/2 اینچ زیر پایین ترین گره برگ برش دهید. برای ایجاد برش تمیز از تیغ جدید و تیزتر استفاده کنید.
- برگها را با دقت از نیمه پایینی برش بکشید.
- برش را درون پرلیت مرطوب قرار دهید. مطمئن باشید که فقط ساقه لخت کاشته شده و یک یا دو گره در زیر خاک قرار دارد. برش را طوری تنظیم کنید که برگهای باقی مانده در بالا باشند و پرلیت را لمس نکنند.
- قلمه ها را در یک اتاق معمولاً گرم و در نور روشن و غیرمستقیم قرار دهید. آنها را کنار یک پنجره آفتابی که ممکن است خیلی گرم شود قرار ندهید.
سخن آخر
گل داوودی جز گل های گرمسیری به شمار می آید که در ابتدا در منطقه اوراسیا پرورش داده شد. گل داوودی متعلق به خانواده کمپوزیتایی است که یکی از بزرگترین خانواده های گیاهان گلدار با بیش از 1000 جنس و حدود 20،000 گونه است.
تنوع این نوع گل ها و همچنین زیبایی بی نظیر رنگ های گل داوودی سبب تولید و فروش بسیار پررونق این گل شده است.
ما در این مقاله با گل داوودی و انواع و اقسام آن در رنگ های مختلف آشنا شدیم. همچنین روش چگونگی قلمه زدن این گل زیبا را فرا گرفتیم و آشنایی کاملی نیز با ریشه ی نام این گل و نیز اینکه گل های داوودی مختلف نماد چه چیزهایی هستند پیدا کردیم.
در صورتی که شما کاربران گرامی نیز از علاقمندان به گل و گیاه هستید به شما توصیه می کنیم حتما از این نوع گل نیز در آپارتمان یا باغ و باغچه و گلخانه ی خود پرورش دهید چرا که هم زیبایی منحصر به فردی دارند و هم می تواند سبب درآمدزایی برای شما گردد.
دیدگاهتان را بنویسید