مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی برای جوانان
راه اندازی کسب و کار اینترنتی که این روزها همه میگویند چیست؟ آیا من هم میتوانم یک کسب و کار آنلاین راه اندازی کنم؟ راه اندازی کسب و کار اینترنتی با دستان خالی ممکن است؟ و…
اینها سوالاتی هستند که در ذهن اکثر مخاطبان و علاقهمندان به کسب و کار اینترنتی وجود دارد و مخاطبان بسیاری در جستجوی پاسخِ آن، فضای اینترنت و دورههای آموزشیِ راه اندازی کسب و کار اینترنتی را زیرورو میکنند تا به بهترین پاسخ برسند. با این حال تا زمانی که شما هدفتان را از راه اندازی بیزینس آنلاین مشخص نکردهاید و نسبت به اصول و دانش راه اندازی کسب و کار اینترنتی آشنایی نداشته باشید، هزینه و زمان خود را دور خواهید ریخت.
ما در اینترنت گل، به عنوان یک کسب و کار آنلاین موفق در حوزه گل و گیاه قصد داریم در این مطلب نکات مهم در راه اندازی کسب و کار اینترنتی از پایه را به شما مخاطبان عزیز منتقل کنیم. اگر مدتی هست که به فکر داشتن درآمد جانبی یا داشتن کسب و کار اینترنتی مستقل هستید به شما پیشنهاد میکنیم ادامه این مقاله را از دست ندهید.
ایدههای کسب و کار اینترنتی در منزل
ایدههای مختلفی برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی وجود دارند، چه ایدههایی که میتوان با آنها کسب و کار خانگی ایجاد کرد یا ایدههایی که نیاز به فضا و امکانات بیشتری دارند، اما برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم، بهتر است به سراغ ایدههایی بروید که نیاز به سرمایهی زیادی جهت تامین کالا یا تولید آن نداشته باشند.
برخی از ایدههای کسب و کار هستند که شما میتوانید با سرمایه کمی در آن مشغول به کار شوید و شروع به توسعه آن کنید، مانند ایده تهیه کیکهای خانگی یا راه اندازی گلفروشی آنلاین.
انواع مدلهای کسب و کار اینترنتی چیست؟
کسب و کار اینترنتی انواع و مدلهای مختلفی دارد که شامل موارد زیر است:
- فروش کالا: یکی از مدلهای راه اندازی کسب و کار اینترنتی فروش محصول است که به صورت حضوری و غیر حضوری ارائه میشود، مانند فروش محصولات دیجیتال یا لوازم منزل و…
- فروش خدمات: در حوزه کسب و کارهای آنلاین فروش خدمات هم انجام میشود. خدماتی مانند طراحی سایت یا تعمیرات آنلاین وسایل، رزرو آنلاین هتل و …
- آموزش: در حوزه کسب و کارهای اینترنتی آموزشهای آنلاین هم جزو زمینههای پرطرفدار است که از نظر هزینه و زمان برای مخاطبان بسیار به صرفهتر از آموزشهای حضوری است و در وقت و انرژی افراد بسیار صرفه جویی میکند، مانند آموزش حسابداری و…
آموزش مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی در 5 گام
با دنبال کردن یکسری اصول و راهنماییهای اولیه میتوانید به راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود فکر و در جهت آن اقدام کنید. اما چه اقداماتی برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی مهم است؟ در ادامه ببینیم.
1. برای حوزه فعالیت خود، ابتدا نیازی را در بازار شناسایی کنید که بتوانید برای آن جوابی داشته باشید.
یکی از اقدامات اشتباه برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی، اینست که اول محصول خود را تولید کنید و سپس به دنبال بازاریابی و فروش آن بیفتید. شما در ابتدا باید به دنبال این باشید که محصول شما قرار است چه نیازی از بازار را رفع کند. آیا تقاضایی برای آن وجود دارد؟ جایی برای آن در بازار مصرف کنندگان وجود دارد یا نه؟
برای اینکه احتمال موفقیت و پیروزی در کسب و کار خود را بالاتر ببرید، بهتر است بازاریابی و تحقیقات بازار را در اولویت خود قرار دهید. برای این کار باید به دنبال نیازهایی باشید که یا پاسخی برای آن تاکنون وجود نداشته یا پاسخهایی مناسبی در بازار برای آن معرفی نشده است. به لطفِ حضور اینترنت برای افراد و کسب و کارها، پاسخ بسیاری از نیازها در فضای اینترنت ارائه شده است. برای نمونه میتوان به امکان سفارش گل یا غذا به صورت اینترنتی اشاره کرد.
پس شما با راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود میتوانید بستر خدمت رسانی و پاسخ نیاز به مخاطبانتان را در بستر اینترنت مهیا کنید.
ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که چگونه از نیازهای بازار آگاه شویم؟ چندین راه وجود دارد که میتوانید با کمک آنها سوالات و نیازهای مخاطبان را پیدا کنید، از قبیل:
- استفاده از انجمنهای موجود در فضای آنلاین به شما کمک میکند سوالات مخاطبان را شناسایی کنید.
- واژههای کلیدی که افراد جستجو میکنند را بررسی کنید.
- اگر محصول خود را انتخاب کردهاید، به سراغ رقیبان بروید و فعالیت آنان را بررسی کنید. میتوانید از سایت و شبکههای اجتماعی آنان فعالیتشان را در نظر گرفته و از آنها ایده بگیرید.
2. استراتژی بازاریابی و تبلیغ کسب و کار اینترنتی خود را ایجاد کنید.
با داشتن یک برنامه هدفمند برای بازاریابی و تبلیغات، میتوانید از احتمال موفقیت کسب و کارتان و میزان فروشتان مطمئنتر شوید. برای آموزش چگونگی راه اندازی کسب و کار اینترنتی باید با نکاتی که برای بهینهسازی رفتار مخاطب در فرآیند فروش موثر است و بدین صورت میتوان او را قانع کرد آشنا شوید.
اما نکات مهمی که باید از زمان وارد شدن مخاطب به سایت تا لحظه خرید او رعایت کنیم چیست؟
- در انتخاب عناوین و تیترها دقت کنید. با انتخاب عناوین جذاب برای محتوای خود میتوانید توجه مخاطبان را به سایت خود جلب کرده و اینگونه افکار و احساسات آنان را درگیر کنید.
- برای کسب و کار خود یک داستان تعریف کنید. مخاطبان باید بدانند محصول یا خدمات شما قرار است چه نیازی از آنان را رفع کند.
- نظرات مشتریان قبلی و کاربران خود را منتشر کنید.
- درباره فواید محصول و مزایایی که برای مشتری حاصل میشود بنویسید.
- هیچوقت از کیفیت محصول خود غافل نشوید.
- استفاده از دعوت به اقدام یا “Call To Action” را فراموش نکنید. شما باید از مشتریتان بخواهید که محصول شما را خریداری کند.
- در راه اندازی کسب و کار اینترنتی و سنتی برای موفقیت به یاد داشته باشید باید مثل مشتریان فکر کنید و از زاویه دید آنان نگاه کنید.
3. قدم سوم که در راه اندازی کسب و کار اینترنتی بسیار مهم است راه اندازی وبسایت تان است.
بعد از مشخص کردن تحقیقات بازار و بررسی کانالهایی بازاریابی و تبلیغات، نوبت به طراحی سایت میرسد که برای کسب و کارتان الزامی است. در راه اندازی سایت سختگیر نباشید، برای شروع فعالیت خود کافیست یک سایت ساده و گیرا داشته باشید تا مخاطبان به راحتی با آن ارتباط برقرار کنند و به سایت شما جذب شوند.
در طراحی سایت خود دقت کنید از فونتهای ساده استفاده کنید، طراحی ساده و جذاب بسیار بهتر از طراحیهای عجیب و غریب است که تمرکز مخاطب را بر هم میزند.
4. اکنون نوبتِ جذب ترافیک و مخاطب برای سایت است.
شما میتوانید با استفاده از اقداماتی مانند تبلیغات کلیکی، بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و … برای سایت خود مخاطبان جدیدی جذب کنید. دقت کنید برای جذب مخاطبان با استفاده از تبلیغات باید دانش لازم در این زمینه را داشته یا از متخصصِ این حوزه راهنمایی و کمک بگیرید. چرا که استفاده از روشهای نادرست تنها منجر به ضررهای بسیار برای شما خواهد شد.
به همین دلیل بهتر است یا با آموزشهای تخصصی در زمینه بازاریابی و جذب مخاطب اقدام کنید یا از متخصصان این حوزه کمک بگیرید، که بالطبع داشتن این دانش توسط خودتان در هر زمینه از کسب و کار به کمکتان میآید.
5. از ارائه اطلاعات و محتوای خوب غافل نشوید.
در راه اندازی کسب و کار آنلاین میتوانید از اینترنت برای انتقال اطلاعات مفید به مخاطبان خود استفاده کنید. استفاده از محتوای خوب باعث بهینه سازی سایت شما در موتورهای جستجو هم خواهد شد.
در ارائه اطلاعات محصول و خدماتتان به مخاطبان دست و دلباز باشید و سعی کنید برای آنان ارزش آفرینی کنید.
آموزش رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی
برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود میتوانید از منابع آموزشی رایگان برای شروع فعالیت خود شروع کنید، اما دقت کنید، نباید از صرف هزینه برای آموختن تجارب و تخصص هر حوزه گذشت که البته میتوان این هزینه را یک سرمایهگذاری برای شروع کسب و کار خود دانست و گاهی این هزینهها شما را از شکستها و ضررهای احتمالی نجات میدهد.
پیشنهاد راه اندازی کسب و کار اینترنتی از اینترنت گل
در ادامه ایدههایی که برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی وجود دارد، حوزه گل و گیاه از حوزه های جذاب برای فعالیت در فضای آنلاین است که اطلاعات تکمیلیتر آن در مقالههای زیر موجود است.
بنابراین پیشنهاد کم سرمایه و آسانتر ما برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی، راه اندازی گلفروشی آنلاین است که میتوانید با کسب دانش در این زمینه، در حوزه دوست داشتنی محصولات گل و گیاه مشغول به کار شوید و درآمدزایی داشته باشید.
برای یادگیریِ چگونگی راه اندازی گلفروشی آنلاین نیازی به نگرانی نیست، اینترنت گل با داشتن سابقه و دانش تخصصی در زمینه کسب و کار اینترنتی گل و همچنین داشتن دید و تخصص کافی در زمینه ابزارهای لازم، تمامی راهنماییهای لازم را به شما ارائه خواهد داد.
امیدواریم این مقاله مورد استفاده شما قرار گرفته باشد و همچنین منتظر محتواهای آموزشی ما در این زمینه باشید.
دیدگاهتان را بنویسید